Популярні дописи

Тарт Татен: як одна випадковість створила легенду

Read Article →
Цей тарт з карамелізованими яблуками і ніжним смаком вершкового масла був винайдений зовсім випадково. За багато років тарт Татен став н...
Опубліковано : Solya
0 Comments

May the Burger be with you!

Read Article →
Минулої середи, компанія блогерів відвідала майстер-клас по приготуванню найсправжніших і найсмачніших бургерів. Захід пройшов у симпати...
Опубліковано : Solya
0 Comments

Англійський пастуший пиріг

Read Article →
Пора, коли шкіра пахне сонцем і світиться нерівномірною засмагою міста, коли на обід полуниці, пора сну при відкритих вікнах, постійного...
Опубліковано : Solya
2 Comments

Burger time!

Read Article →
Я ніколи не відвідувала жодних майстер-класів і от з'явилась прекрасна нагода навчитись готувати ідеальні...бургери! Кафе « ...
Опубліковано : Solya
1 Comments

Морквяний торт

Read Article →
Морквяний торт є настільки популярним, що ніхто навіть достовірно не може сказати у якій країна його спекли вперше. Морквяний торт за...
Опубліковано : Solya
4 Comments

Шпинатні англійські кексики з шинкою, яйцями пашот і голландським соусом

Read Article →
Мені дуже подобається період, коли нарешті з'являється свіжа зелень. За останні кілька років я особливо полюбила шпинат, адже з нього...
Опубліковано : Solya
2 Comments