Поки я канікулюю за 1200 км від дому, насолоджуюсь літом і довгими вечірніми прогулянками - писати сюди часто не зовсім виходить. Проте...
Сніданок на вихідні: шакшука
Тільки у суботу-неділю мені вдається дуже спокійно і розмірено снідати, читати стрічку новин або дивитись чергову 25-хвилинну серію...
Полуничний тарт з базиліком
Привіт:) Я сподіваюсь, що ваші вихідні пройшли якнайкраще і у повній безтурботності:) Я ж вчора пережила кулінарну варіацію популярної к...
Тарт Татен: як одна випадковість створила легенду
Цей тарт з карамелізованими яблуками і ніжним смаком вершкового масла був винайдений зовсім випадково. За багато років тарт Татен став н...
May the Burger be with you!
Минулої середи, компанія блогерів відвідала майстер-клас по приготуванню найсправжніших і найсмачніших бургерів. Захід пройшов у симпати...
Англійський пастуший пиріг
Пора, коли шкіра пахне сонцем і світиться нерівномірною засмагою міста, коли на обід полуниці, пора сну при відкритих вікнах, постійного...
Підписатися на:
Дописи (Atom)